OK-TRUCKS, ET MÆRKE DEDIKERET TIL SALG OG MARKETING AF BRUGTE KØRETØJER CERTIFICERET AF IVECO.

OMFATTENDE INSPEKTION – IND TIL KERNEN

Vores køretøjer gennemgår en række kontroller og inspektioner ved efterlevelse af en fastsat procedure, inden de kommer på markedet. Så selvom vores køretøjer er brugte, kan vores kunder være sikre på at få køretøjer, der ikke kun er i en pålidelig, men også i en perfekt tilstand.

PREMIUM, COMFORT ELLER STANDARD – VI OPFYLDER ETHVERT BEHOV

Hver kunde har forskellige krav – også mht. pris og klargøring af køretøjet. Baseret på deres specifikke karakteristika, som f.eks. alder, kilometerstand og genopbygningsarbejde, opdeles køretøjerne i tre kategorier – PREMIUM, COMFORT og STANDARD – for bedst at opfylde kundernes behov.

FRA GAMMEL TIL NY

Vi anvender kun originale IVECO dele og komponenter til alle reparationer på køretøjerne. Dette sikrer, at køretøjet er godt udstyret til den næste mission med dets nye ejer.

SAMME FORDELE SOM VED ET NYT KØRETØJ

Vores tilbud omfatter yderligere services, som f.eks. garantipakker, der gælder i hele Europa, mobilitetsservices, leasing og finansieringsløsninger. For at få mest muligt for pengene støtter et professionelt team vores kunder med valget af det mest velegnede brugte køretøj i forhold til dets anvendelse.

HELE FORTÆLLINGEN

OK-TRUCKS findes i mere end 20 lande. For at få mest muligt for pengene støtter et professionelt team vores kunder med valget af den mest velegnede brugte lastbil i forhold til dens anvendelse. Og får du et problem med dit køretøj, er vores gratis servicenummer til din rådighed døgnet rundt. Desuden kan ethvert IVECO værksted tilbyde hurtig og nem hjælp. Alle kunder kan derfor, uanset hvor de befinder sig, nemt finde en kompetent kontakt i nærheden.

OK-TRUCKS – et komplet udvalg af brugte køretøjer – pålidelighed over tid.

Abonner på nyhedsbrev

Få besked om OK Trucks nyheder og tilbyd på e-mail

Tak for din registrering i OK Trucks hjemmeside.
Du vil snart modtage vores nyhedsbrev med specialtilbud og anden information
En fejl opstod. Prøv igen senere eller kontakt vores support.

Besvar venligst alle følgende udsagn

Jeg har læst Fortrolighedspolitik og giver mit samtykke til de formål og processer som beskrevet nedenfor:

MARKETINGSAKTIVITETER - behandling af mine data udført af IVECO S.p.A. som papirkopi, vha. automatiske eller elektroniske medier heriblandt via post eller e-mail, telefon (f.eks. automatiske telefonopkald, SMS, MMS, fax) og ethvert andet medie (f.eks. websites, mobile apps), med det formål, at sende kommercielle kommunikationer og nyhedsbreve samt reklamer for produkter og tjenester, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iii) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred:

TREDJEPARTSMARKETING - videregivelse af mine data til IVECO S.p.A.’s datterselskaber og søsterselskaber til CNH Industrial Group samt til de autoriserede forhandlere og deres distribution og behandling heraf med det formål, at sende kommercielle kommunikationer samt reklamer om deres produkter og tjenester eller afvikle markedsundersøgelser, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iv) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred: