OK TRUCKS er et mærke dedikeret til salg og markedsføring af nyere brugte køretøjer certificeret af Iveco.

2015 markerede et vendepunkt for brugte Iveco køretøjer. Vi samlede et team, der kunne tilbyde nyere brugte vare- og lastbiler til slutkunder.

OK Trucks tilbyder en bred vifte af vare- og lastbiler til kunder, der er interesserede i et brugt køretøj, der er sikkert, pålideligt, gennemgået og certificeret af Iveco.

Vores køretøjer gennemgår en række kontroller og inspektioner. Baseret på deres specifikationer såsom alder, kilometertal og service, er de opdelt i tre kategorier - Premium, Comfort og Basic.

OK Trucks er til stede i mere end 13 lande. Et professionelt team understøtter vores kunder i valget af den bedst egnede brugte bil i henhold til deres kørselsbehov.

Vores tilbud omfatter yderligere tjenester, såsom en garanti der dækker i hele Europa, mobilservice samt leasing og finansieringsløsninger.

OK TRUCKS tilbyder et komplet udvalg af pålidelige brugte Iveco vare- og lastbiler..


Download Brochure

Månedlige tilbud

LOKAL PARTNER

Kontakt os

Abonner på nyhedsbrev

Tak for din registrering i OK Trucks hjemmeside.
Du vil snart modtage vores nyhedsbrev med specialtilbud og anden information
Tak for din registrering i OK Trucks hjemmeside.
Du vil snart modtage vores nyhedsbrev med specialtilbud og anden information
En fejl opstod. Prøv igen senere eller kontakt vores support.

Besvar venligst alle følgende udsagn

Jeg har læst Fortrolighedspolitik og giver mit samtykke til de formål og processer som beskrevet nedenfor:

MARKETINGSAKTIVITETER - behandling af mine data udført af IVECO S.p.A. som papirkopi, vha. automatiske eller elektroniske medier heriblandt via post eller e-mail, telefon (f.eks. automatiske telefonopkald, SMS, MMS, fax) og ethvert andet medie (f.eks. websites, mobile apps), med det formål, at sende kommercielle kommunikationer og nyhedsbreve samt reklamer for produkter og tjenester, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iii) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred:

TREDJEPARTSMARKETING - videregivelse af mine data til IVECO S.p.A.’s datterselskaber og søsterselskaber til CNH Industrial Group samt til de autoriserede forhandlere og deres distribution og behandling heraf med det formål, at sende kommercielle kommunikationer samt reklamer om deres produkter og tjenester eller afvikle markedsundersøgelser, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iv) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred: