GARANTIER

IVECO ELEMENTS ER EN GARANTI DER YDES EKSKLUSIVT TIL OK TRUCKS PREMIUM KØRETØJER

Elements er en bred vifte af personligt tilpassede assistanceservicer designet til at holde din brugte Premium Iveco i topform.
Kunden har mulighed for at vælge det serviceniveau der passer bedst til vedkommendes forretning. Ovenikøbet med trygheden ved en fast pris.

Med vores garanti har du ro i sindet med et assistancenetværk med over 2000 værksteder i Europa, der kan kontaktes 24 timer i døgnet alle ugens dage på gratisnummeret 080048326000.

“ELEMENTERNE” DER UDGØR FORSIKRINGERNE PÅ DIT KØRETØJ:

Elements rummer fleksibiliteten til at vælge enhver kombination af de hovedelementer, der udgør det overordnede tilbud. Det gør kunden i stand til at vælge deres egen, skræddersyede pakke.

 • Drivlinje
  Reparationer af motor, indsprøjtning, gearkasse, drivaksel og aksler.
 • Vedligeholdelse
  Smøring, olie- og væskeskift i henhold til håndbogen.
 • Ekstra drivlinje
  Alle reparationer bortset fra motor, indsprøjtning, gearkasse, drivaksel og aksler. Dækker fx det elektriske system.
 • Slid
  Kobling, bremseskiver samt -klodser, bremsetromler og forseglinger til tromlebremser.

IVECO GARANTI FOR OK TRUCKS COMFORT KØRETØJER

Ved køb af et OK Trucks Comfort køretøj kan kunden tilvælge en garanti der er gyldig i hele Europa:

 • Dækning for hovedkomponenterne i drivlinjen, understellet, kabinen og chassiset inklusiv fastspændingen til underrammen.
 • OK Trucks Comfort køretøjer der dækkes af garantien undergår specifikke tjek for at sikre deres stand.
 • Forsikringen er tilgængelig for køretøjer, der er op til 5 år gamle.
 • Forsikringen er gyldig i 12 måneder.

FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

OK Trucks og Iveco Capital tilbyder vores kunder forskellige finansielle løsninger til finansieringen af deres køretøj: operationel leasing og finansiel Leasing.


Månedlige tilbud

LOKAL PARTNER

Kontakt os

Abonner på nyhedsbrev

Besvar venligst alle følgende udsagn

Jeg har læst Fortrolighedspolitik og giver mit samtykke til de formål og processer som beskrevet nedenfor:

MARKETINGSAKTIVITETER - behandling af mine data udført af IVECO S.p.A. som papirkopi, vha. automatiske eller elektroniske medier heriblandt via post eller e-mail, telefon (f.eks. automatiske telefonopkald, SMS, MMS, fax) og ethvert andet medie (f.eks. websites, mobile apps), med det formål, at sende kommercielle kommunikationer og nyhedsbreve samt reklamer for produkter og tjenester, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iii) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred:

TREDJEPARTSMARKETING - videregivelse af mine data til IVECO S.p.A.’s datterselskaber og søsterselskaber til CNH Industrial Group samt til de autoriserede forhandlere og deres distribution og behandling heraf med det formål, at sende kommercielle kommunikationer samt reklamer om deres produkter og tjenester eller afvikle markedsundersøgelser, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iv) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred: