GARANTIER OG MOBILITY CARE

Warranty

IVECO ELEMENTS ER EN GARANTI DER YDES EKSKLUSIVT TIL OK TRUCKS PREMIUM KØRETØJER

Elements er en bred vifte af personligt tilpassede assistanceservicer designet til at holde din brugte Premium Iveco i topform. Som kunde giver det dig mulighed for at vælge det serviceniveau der passer bedst til din forretning. Ovenikøbet med trygheden ved en fast pris.

Med vores garanti har du ro i sindet med et assistancenetværk med over 2000 værksteder i Europa, der kan kontaktes 24 timer i døgnet alle ugens dage på gratisnummeret 080048326000.

“ELEMENTERNE” DER UDGØR FORSIKRINGERNE PÅ DIT KØRETØJ:

Elementsrummer fleksibiliteten til at vælge enhver kombination af de hovedelementer, der udgør det overordnede tilbud. Du bliver kort sagt i stand til at vælge din egen, skræddersyede pakke.

 • Drivlinje
  Reparationer af motor, indsprøjtning, gearkasse, drivaksel og aksler.
 • Vedligeholdelse
  Smøring, olie- og væskeskift i henhold til håndbogen.
 • Ekstra drivlinje
  Alle reparationer bortset fra motor, indsprøjtning, gearkasse, drivaksel og aksler. Dækker fx det elektriske system.
 • Slid
  Kobling, bremseskiver samt -klodser, bremsetromler og forseglinger til tromlebremser.

OK TRUCKS MOBILITY CARE

OK TRUCKS Mobility Care* Mobility Care er en omfattende vejassistance for OK TRUCKS’ brugte køretøjer med dækning i hele Europa, der sikrer dig, at eventuelle problemer løses hurtigst muligt.
I tilfælde af motorstop tilbyder Mobility Care-tjenesten beskyttelse for alle brugte køretøjer, der ikke er sikret af andre OK TRUCKS-tjenester (ELEMENTS eller IVECO garanti):

 • Dækning i hele Europa takket være et specialiseret eftermarked.
 • Gyldig i op til 12 måneder.
 • Dedikeret assistancenummer døgnet rundt alle ugens dage.
 • Flersproget callcenter.

FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

OK Trucks og Iveco Capital tilbyder vores kunder forskellige finansielle løsninger til finansieringen af deres køretøj: operationel leasing og finansiel Leasing.


Månedlige tilbud

LOKAL PARTNER

Kontakt os

Abonner på nyhedsbrev

Tak for din registrering i OK Trucks hjemmeside.
Du vil snart modtage vores nyhedsbrev med specialtilbud og anden information
Tak for din registrering i OK Trucks hjemmeside.
Du vil snart modtage vores nyhedsbrev med specialtilbud og anden information
En fejl opstod. Prøv igen senere eller kontakt vores support.

Besvar venligst alle følgende udsagn

Jeg har læst Fortrolighedspolitik og giver mit samtykke til de formål og processer som beskrevet nedenfor:

MARKETINGSAKTIVITETER - behandling af mine data udført af IVECO S.p.A. som papirkopi, vha. automatiske eller elektroniske medier heriblandt via post eller e-mail, telefon (f.eks. automatiske telefonopkald, SMS, MMS, fax) og ethvert andet medie (f.eks. websites, mobile apps), med det formål, at sende kommercielle kommunikationer og nyhedsbreve samt reklamer for produkter og tjenester, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iii) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred:

TREDJEPARTSMARKETING - videregivelse af mine data til IVECO S.p.A.’s datterselskaber og søsterselskaber til CNH Industrial Group samt til de autoriserede forhandlere og deres distribution og behandling heraf med det formål, at sende kommercielle kommunikationer samt reklamer om deres produkter og tjenester eller afvikle markedsundersøgelser, som nærmere beskrevet i afsnit 2 (iv) i erklæringen om beskyttelse af privatlivets fred: